Yritys tarjoaa sisustussuunnittelua ja -konsultaatiota uudisrakennuksissa ja remonttikohteissa yksitysasiakkaille ja rakennusalan yrityksille. Palvelen koko Varsinais-Suomessa, muilla alueilla sopimuksen mukaan.

Jokainen suunnittelutyö alkaa tapaamisella, jolloin haastattelen asiakkaan ja käymme yhdessä läpi toiveet, tarpeet, haaveet sekä budjetin. Mitä enemmän pääsen sisälle perheen arkeen, sitä paremmin pystyn suunnittelemaan kohteen asiakkaan tarpeiden mukaan. Ensimmäisen tapaamisen aikana kartoitamme toiveita asiakkaan tuomien sisustuskuvien avulla. Aloitustapaaminen on aina maksuton. Tavoitteeni on suunnitella koteja, jotka ovat sekä viihtyisiä että toimivia. Kaikki kodit ovat uniikkeja. Kodin on mukauduttava asukkaan arjen rytmiin jokaisena vuodenaikana. 

Suunnittelutyö voi sisältää tila-, väri-, pintamateriaali- ja tekstiilisuunnittelua sekä valaisinluonnoksia. Työn laajuuden asiakas päättää itse. Laaja sisustussuunnittelu voi sisältää pohjapiirustukset, seinäprojektiot, 3D-kuvat ja tuotelistaukset. Laaja suunnittelu on tyypillinen uudisrakennuskohteissa tai kokonaan saneerattavissa kohteissa. Suunnitelman toteutuksesta ja aikataulusta vastaa asiakas itse ja tarvittaessa annan myös tarjouksen esim. tarvikehankinnoille.